APACUKA zenekar
post icon

X. GÚTAI KONCERT HÉTVÉGE
A Gútai Vásárnak 10. éve rendszeres kiegészítő programja a „koncert hétvége”, amely egyre jobban túlnövi magát a város határain, és elmondhatjuk, hogy immáron a régió legismertebb és legkedveltebb célpontjai között emlegetik. A zenei igényesség – élő, színvonalas nagykoncertek, hang-, fény- és látványtechnika magas minősége –, a kitűnő infrastruktúra, impozáns környezet és nem utolsó sorban a verhetetlen ár miatt méltán közkedvelt.
Időpont: 2017. augusztus 11.-től 13.-ig
Helyszín: A II. Rákóczi Ferenc Alapiskola udvara
(napijegy – péntek: 2,- EUR / szombat: 3,- EUR / vasárnap: 2,- EUR)
(3 napos bérletjegy: 5,- EUR)
A felvezető zenekarok fellépéseire is mindenkit szeretettel várunk!
Lássuk tehát, milyen koncertek és fellépések várhatók idén.
APACUKA zenekar (18:00 augusztus 13. vasárnap, élő gyermekkoncert)
Mit tudhatunk róluk?
Az Apacuka a gyermekeknek szóló zenekarok legújabb generációja.
Interaktív, játékos, táncos koncertjeinken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak, amelyek többek között megtalálhatóak a Színes világ és az újonnan megjelenő Hangfalatok című nagylemezeken.
A változatosan hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek, a rocktól a világzenén át a reggae-ig.
A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán. Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magávalragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.
Kezdetek
Kriszta az énekesnő pedagógiai és zenei tanulmányait kihasználva és ötvözve álmodta meg a zenés színpadi produkciót. A kezdetben gitárra írt énekelt versek hamarosan ütőhangszeres kíséretet is kaptak, ami lendületesebbé és színpadképesebbé varázsolta a dalokat és az eladásokat.
A magyar irodalom gyöngyszemei mellett egyre több saját vers megzenésítésére került sor, amelyeket a különböző zenei stílusok keveredése izgalmassá és különlegessé tett a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt.
Az újabb zenésszel és hangszerrel (basszusgitárral) bővült együttes egyre lelkesebben és színesebben zenélt együtt, és ennek köszönhetően mára a négytagú zenekar gyermekcentrikus előadásain vehetnek részt az érdeklődők.
Üzenetünk
Úgy gondoljuk, hogy felelősek vagyunk gyermekeink zenei és esztétikai ízlésformálásáért. Igényes muzsikát és meghatározó zenés-színpadi élményt szeretnénk nyújtani a jövő nemzedékének. Fontosnak tartjuk, hogy általunk a felnövekvő generáció minél több zenei stílust megismerjen.
Arra törekszünk, hogy minden korosztály szívesen hallgassa a lemezeinket, és koncertjeinken senki ne unatkozzon!

štvrtok 15. júna 2017, 15:46

Kalendár udalostí

calendar arrow left Okt 2023 calendar arrow right
Po Ut St Št Pi So Ne
25 26 27 28 29 30 01
02 03 04 05 06
07
08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29